Vakantiegroet van de voorzitter

Beste leden van BRC,

Een vakantiegroet als laatste woord van het bestuur na het eerste seizoen BRC. En wéér is er veel werk verzet door alle commissies met een tomeloze inzet van vele vrijwilligers. De nieuwe naam, logo en schitterende kledinglijn hebben onze vereniging op een hoger niveau gebracht.

We hebben moeten wennen aan veranderingen die bovenal zeer positief zijn ervaren. We mogen trots op het eindresultaat zijn en dankbaar voor alle inzet van de vele vrijwilligers.

We moeten de toekomst in kijken met nog enkele mooie wensen voor onze accommodatie. Op 9 juli a.s. valt namelijk  de beslissing van de gemeente West Betuwe of het kunstgrasveld van “Boutenstein” naar het hoofdveld van “Molenzicht” komt en vindt de laatste doorrekening plaats van de Stichting Waarborg Sport. Uit deze doorrekening zal blijken of de nieuwbouwplannen realistisch zijn en financieel te dragen met de gemeente als borg. We houden jullie op de hoogte zodra er een definitief besluit ligt van de financiering.

Aankomende week vindt ook de laatste vergadering plaats van het interimbestuur en wordt het voorstel voor het nieuwe bestuur na de zomerstop bekend gemaakt. Door de goede  kwaliteit en inzet van de commissies is het streven om een daadkrachtig en compact nieuw bestuur te vormen. Verdere informatie volgt op korte termijn.

Level Up onder leiding van Dadier zal zijn trainingen in de vakantieperiode voort zetten, mocht je interesse hebben, kom een keer kijken bij zijn trainingen.

De kantine blijft de komende weken bij voldoende belangstelling op de donderdagavond voor een gezellig onderonsje en versnapering open.

Wees welkom.

Rest mij om namens het bestuur iedereen te bedanken voor zijn/ haar inzet in het afgelopen jaar voor onze mooie vereniging en wil ik gelijk de wens uitspreken dat we dit het komende seizoen ook weer met zijn allen gaan doen. Zonder jullie lukt het echt niet!!

Ook een bijzondere dank aan alle sponsoren / business club leden die dit jaar alle veranderingen zoals de nieuwe kleding lijn en andere lopende activiteiten mogelijk hebben gemaakt!!

Maak er met elkaar een mooie zomer van met hopelijk veel zon, plezier en ontspanning.

Fijne vakantie allemaal.

Namens bestuur BRC.

Met vriendelijke groet,

Max Kroeze

Andere berichten