Bestuursverkiezing / huldiging leden 

Beste leden van BRC, Na de meerdere stemronden (ALV) is de fusie een feit geworden en houden beide verenigingen officieel op te bestaan. Een bijzonder moment in de rijke historie, maar zeker een gezonde uitdaging voor de toekomst.

Ook het fusiebestuur houdt op te bestaan en worden binnenkort de nieuwe kandidaten voor de verkiezingen gepresenteerd waarop jullie via een ALV kunnen stemmen. Het nieuwe bestuur zal uit 5 personen bestaan met ondersteuning van de commissies met hun kerntaken.

De datum voor de stemming volgt binnenkort zodat het nieuwe bestuur kan aantreden voor de aanvang van het nieuwe seizoen.

Naar aanleiding van de fusie heeft rvv Rhelico samen met de KNVB afgelopen vrijdag in de kantine van BRC hun trouwe leden Leo van Rijnsbergen, Ton van den Hurk en Jan Kroezen in het zonnetje gezet voor hun jarenlange vrijwilligerswerk op Boutenstein.

Voetbal Vereniging Beesd heeft hierin een ander beleid en worden trouwe vrijwilligers later dit jaar zeker gehuldigd en bedankt voor hun jarenlange inzet.

In het nieuwe seizoen zal er een kader komen waar huldigingen of bijzondere momenten dezelfde uiting gaan krijgen.

Namens het fusiebestuur.

Max Kroeze

Andere berichten