Trots op onze BRC vrijwilligers

Zoals zo vaak op de laatste zaterdag van de maand werd er ook nu weer geklust op Sportpark Molenzicht. De laatste weken werd er, ondanks de vakantieperiode, hard gewerkt om de accommodatie om te toveren in de BRC kleuren. Deze zaterdag werden de laatste puntjes op de i gezet.

Klaar voor de allereerste wedstrijd van BRC 1.

De weersverwachting was goed, maar voor de zekerheid werden op vrijdagmorgen nog snel 10 buitendeuren geschilderd.

Het blijft echter niet alleen bij schilderen, ook reclameborden vervangen, lijnen trekken, netten vervangen, snoeien, klepelen, schoonmaken, opruimen, rommel afvoeren enz.

Op zaterdagmorgen kwamen om 07.30 de eerste vrijwilligers binnen voor een bakkie koffie en om 8.00 uur was het klusteam compleet.. 20 vrijwilligers !!

Aan Ruud de Lang de taak om het hele spul in gang te zetten (en te houden), maar draait hij zijn hand niet voor om. Materialen en taken werden soepeltjes verdeeld, want daar had hij die dagen ervoor al een beetje over nagedacht, die laat ik dit doen en hem laat ik dat doen… en enthousiast ging men aan de gang.

En daar zijn we trots op.

Zoals iemand later zei “sámen dit uitvoeren, sámen de club zijn, dat is toch wel heel erg leuk”.

En dat is waar, natuurlijk zijn het vaak dezelfde mensen, maar vandaag waren er ook weer een aantal nieuwe gezichten.

Komt goed, heeft tijd nodig, maar straks is er één BRC gedachte en groeien we langzaam naar een mooie nieuwe vereniging, waar sportieve prestaties en gezelligheid samen gaan.

Om 10 uur waren er natuurlijk saucijzenbroodjes, dit keer gesponsord door Kroeze Hoveniers en om 12 uur een lekker koud biertje. Het nieuwe BRC logo hangt fier bij het de entree, er zijn nog wat restpuntjes, maar de accommodatie heeft een prachtige metamorfose ondergaan.

Kom gerust eens kijken,

Klusteam BRC

 

Andere berichten