Kerstgroet 2023

Met de feestdagen voor de deur is het laatste woord van het jaar 2023 aan de voorzitter.

Beste leden, sponsoren en vrijwilligers van BRC,

Het laatste woord mag jaarlijks van de voorzitter zijn.

Zo staat het op de agenda aan het eind van het jaar, deze keer misschien symbolisch, maar wel feitelijk.
 
We kunnen weer even achter over leunen, even tijd voor familie, vrienden, maar ook voor jezelf. Het jaar is voorbijgevlogen, maar terugkijkend is er ontzettend veel gebeurt in en rondom de vereniging.

Voor de trouwe leden en bezoekers is het inmiddels gewend en voor de nieuwsgierige onder ons zou ik zeggen schuif aan bij onze bloeiende vereniging of kom een keer kijken naar de trainingen, wedstrijden of gezellige momenten in de kantine. Jong en oud zijn welkom!
 
Met de nieuwe tenues, vele vrijwilligers en vele sponsoren hebben we een vitale vereniging waar we met zijn allen trots op kunnen zijn. Een mooie uitdaging voor het nieuw te kiezen bestuur in mei 2024 dit te continueren.

Ook veel dank weer aan iedereen die zich op wat voor manier heeft ingezet voor de vereniging.

Zonder jullie lukt het als bestuur niet. Dit jaar heel veel dank aan de sponsoren die extra bijgedragen hebben aan de nieuwe kledinglijn.

Vanaf nu geen discussies meer over de kleuren rood/zwart of blauw/oranje, dat is historie. Saamhorigheid en gezelligheid zijn gebleven!

Naast dit laatste woord is er ook weer op 6 januari 2024 de traditionele nieuwjaarsreceptie. Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom om proostend het nieuwe jaar in te luiden.
 
Rest mij om iedereen namens het bestuur fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar te wensen. Maak er iets moois van en denk aan elkaar.
 
Namens bestuur.

Met vriendelijke groet,
Max Kroeze

Andere berichten