Halfjaarverslag BRC, 1 januari t/m 30 juni 2024

Wat gebeurde er het laatste halfjaar bij BRC? Je leest het in het jaarverslag geschreven door onze secretaris Goof Dokman.

Het gehele jaarverslag is te lezen via deze link.

Hieronder een greep uit het halfjaarverslag:

Op 4 januari overleed oud voorzitter Maarten van der Hulst.

In januari en februari ging het pimpen van de accommodatie in de BRC kleuren door, er kwamen nieuwe elftalfoto’s (29) in de kantine en nieuwe sponsorborden voor Business Club BRC.

Er was een druk bezochte Nieuwjaarsreceptie, Kinderbingo’s, de Kick-off van trainingsmethode VTON, meerdere Algemene Ledenvergaderingen (i.v.m. de fusie), een klusmorgen en een BRC 45+ toernooi.

Op 2 maart overleed Pieter van der Wyck na een noodlottig ongeval.

In maart was er een LevelUp toernooi met teams uit heel Nederland en zaterdag 20 april werd BRC 5 kampioen, vrijdag 26 april was de laatste avond van een geslaagde cursus voor scheidsrechters.

In mei bracht Business Club BRC een bezoek aan Automuseum Visscher Classique in Buren.

We waren gastheer voor de KNVB schoolvoetbal Regiofinales en BRC 2 zondag werd kampioen.

Carl Kroeze nam afscheid als trainer van BRC 2 en op twee vrijdagen in mei was er Dorpenvoetbal op Molenzicht dat werd gewonnen door Enspijk.

Naast vele kampioenen bij de jeugd werd BRC MO-15 voor de 2de keer dit seizoen kampioen. Medio juni werd de voorlopige indeling bij de BRC-jeugd voor seizoen 2024/2025 bekend. Maandag 24 juni overleed Arie den Hartog geheel onverwachts. Vrijdag 28 juni werd het seizoen afgesloten met een gezellige avond. Op de valreep nog een overzicht van de topscorers bij BRC, na een spannende strijd wist Anouk van Eggelen (net als vorig seizoen) de meeste doelpunten te scoren.

En er gebeurde nog veel meer……..

veel leesplezier,

Goof Dokman
Secretaris BRC

Andere berichten