Enspijk winnaar Dorpenvoetbal 2024

Na een jaartje pauze van het dorpenvoetbal stond het dit jaar weer op de planning. Op twee wedstrijdavonden gingen de dorpen die BRC vormen onderling de strijd aan om zich te kronen tot beste dorp van 2024.

Na twee avonden vol strijd en spanning kroonde Enspijk zich tot winnaar van het dorpenvoetbal 2024. Het team had daarvoor op de eerste avond de basis gelegd door alle wedstrijden die vrijdag te winnen. Op de beslissende avond werd er enkel verloren van Deil, maar door twee gelijke spelen eindigde Deil op de 2 plek achter Enspijk (18 om 17 punten). Het podium werd gecompleteerd door Beesd 2 (14 punten).

Na afloop ontving dorpsaanvoerder Bas van Rijnsbergen de gloednieuw beker uit handen van Jan Kroezen en konden de winnaars van 2024 vol trots met zijn allen op de foto.

Na afloop werden Jan Kroezen en Leo van Rijnsbergen door de KNVB in het zonnetje gezet voor jarenlange inspanning als vrijwilliger. Eerst bij r.v.v. Rhelico en dit hebben zij voortgezet bij BRC. Jan Kroezen ontving de Gouden Speld en Leo van Rijnsbergen werd Lid van Verdienste. Beide heren van harte gefeliciteerd met deze mooie waardering!

Andere berichten