Een regenachtige knotterpot: Odijk 2 – BRC 4

Ook voor BRC 4 is het seizoen begonnen. In Odijk gingen zij opzoek naar de eerste drie punten dit kalenderjaar. Op een kletsnat veld werden de toeschouwers getrakteerd op een spectaculaire wedstrijd met veel doelpunten.

Op een regenachtige zaterdagmiddag was het voetbalveld van Odijk klaar voor een opwindende wedstrijd tussen Odijk 2 en BRC 4. De toeschouwers waren vol verwachting en de spelers stonden te popelen om aan de slag te gaan.

De eerste helft begon met een gelijk opgaand spel. Beide teams waren aan het aftasten en de transfers van Rhelico 1 in het team van BRC 4 leken nog een beetje zoekende te zijn. Hierdoor konden ze niet meteen hun stempel drukken op het spel. Een gevolg hiervan was de eerste goal van de wedstrijd door Odijk 2

De eerste goal van BRC 4 staat op naam van Mark. Hij stoomde op via de linkerkant van het veld en ontving een wereldvoorzet van Luuk. Met een krachtige trap wist Mark de bal in het net te schieten, buiten bereik van de keeper van Odijk 2. Hierdoor kwam BRC 4 weer op een gelijke stand van 1-1 Helaas maakte de keeper van BRC 4 Ruben, die toevalligerwijs uit Beesd komt, een verschrikkelijke blunder waardoor BRC snel op achterstand kwam

Na de rust leek er een verandering in het spel te komen. BRC 4 had hun tactiek aangepast en begon meer druk uit te oefenen op Odijk 2. Het spel kwam terug en de wedstrijd kreeg meer dynamiek. BRC 4 bleef druk zetten en na een corner van Bart werd de bal per ongeluk geraakt door Romek, waardoor Nathan de kans kreeg om te scoren.

De derde goal volgde uit een afvallende bal na een vrije trap. Ben was alert en schoot de bal met precisie in het doel van Odijk 2. Een lange bal van Nigel naar Jaime zorgde voor een één-op-één situatie met de keeper. Jaime zette een sprint in die zelfs Usain Bolt waardig zou zijn, en hij scoorde koelbloedig.

Even leek het erop dat BRC 4 hun voorsprong verder zou vergroten, toen Jaime de bal in het net kreeg. Echter, de goal werd afgekeurd wegens buitenspel van vier meter, wat voor opluchting zorgde bij het team van Odijk 2.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een spectaculair gelijkspel van 4-4. Een opmerkelijke prestatie was het feit dat Jorran van BRC 4 de volledige 90 minuten als een rots in de branding had gespeeld, als een ‘room divider’ die de aanvallen van Odijk 2 keer op keer wist te doorbreken.

Na een intense wedstrijd verlieten beide teams het veld met een mix van teleurstelling en trots. De toeschouwers hadden een opwindend spektakel gezien met vele doelpunten en spannende momenten. Dit was zeker een wedstrijd om niet snel te vergeten.

Andere berichten