BRC verliest tweede bekerduel tegen Lekvogels

Op een zonnige zaterdagmiddag, 9 september, vond de bekerwedstrijd tussen Lekvogels en BRC plaats op Sportpark het Bosch. De wedstrijd eindigde met een score van 4-1 in het voordeel van Lekvogels.

Het eerste doelpunt van de dag viel al snel, toen Nik Ouwerkerk van Lekvogels een lage voorzet wist te benutten. De verdediging van BRC had moeite om deze aanval af te slaan, wat resulteerde in een vroege voorsprong voor Lekvogels.

BRC kreeg gedurende de eerste helft enkele kansen, maar slaagde er niet in om deze te benutten. Een belangrijk moment was toen Sven van den Broek de bal op de lat schoot, waardoor BRC een kans op de gelijkmaker liet liggen.

Na de rust leek BRC wat geconcentreerder en met een mooie aanval wist de uitploeg de stand op 1-1 te brengen. Jarno van de Water was de doelpuntenmaker, Matthijs Frehe leverde de assist. De spanning in de wedstrijd nam toe, maar het mocht niet baten voor BRC.

Kort daarna nam Lekvogels namelijk opnieuw de leiding. Jelle van Dam scoorde het tweede doelpunt voor de thuisploeg, waardoor de stand op 2-1 kwam te staan.

Lekvogels bouwde vervolgens gestaag hun voorsprong uit, met doelpunten van Nik Ouwerkerk en Ralf van Klij, waardoor de eindstand 4-1 werd in het voordeel van de thuisploeg.

Aanstaande zaterdag, op Sportpark Molenzicht om half drie, staat de volgende bekerwedstrijd van BRC gepland tegen Herovina.

Andere berichten