BRC Clubcollectie

Vanaf het moment dat de nieuwe clubnaam en het nieuwe tenue bekend werden gemaakt hebben wij als materialen- en sponsorcommissie voor en achter de schermen de nodige stappen gezet.

Stappen die nodig waren om vanaf het begin van het seizoen alle leden in het nieuwe BRC tenue op de velden te krijgen. In overleg met onze leverancier De Jager Sport uit Geldermalsen is er een collectie samengesteld en zijn er voorwaarden gemaakt voor de kleuren en opmaak van zowel nummering en sponsoring. Dit alles draagt bij aan een uniforme, frisse, uitstraling voor iedereen die BRC vertegenwoordigt.

Bekijk via deze link een aantal opgemaakte artikelen uit de clubcollectie.

Onderstaand een korte uiteenzetting van wat we na het bepalen van de clubcollectie al hebben gerealiseerd.

Tenues:
Vanaf komend seizoen voetbalt iedereen in een BRC shirt met de namen van dezelfde sponsoren, gesplitst naar junioren en senioren. Door deze uniformiteit is het eenvoudiger om shirtjes onderling te wisselen en de maatvoering passend te krijgen bij elke speler. Er is besloten om vanaf heden zonder rugnummers te gaan voetballen. Met uitzondering van BRC1, waar het dragen van rugnummers verplicht is.

Een groot compliment voor de sponsorcommissie, die op korte termijn (noodzakelijk door een langere levertijd van de tenues) de sponsoring voor zowel jeugd als senioren heeft kunnen invullen.

Sponsoren:
De Jong Zuurmond, Blue Beaver, Carl Denig en Boerengoed voor de senioren.
De Jong Zuurmond, HJ Metaalbewerking, Weernekers Elektro en Quintes voor de jeugd.

Uitreiking van de tenues zal begin van het seizoen via de leiders worden gedaan. De jeugdspelers hebben de maatvoering inmiddels doorgeven. Bij de senioren zullen we dit weer middels een teamtas gaan uitreiken.

Sokken worden de eerste keer door de vereniging verstrekt, daarna zullen sokken verkrijgbaar zijn bij De Jager en in de kantine. De wijze waarop dit in de kantine zal zijn, zal nog worden bepaald.

Keepers
Voor het bepalen van het keeperstenue hebben we alle keepers binnen de vereniging laten kiezen voor het gewenste tenue. Het is bijna unaniem een mint groen keepers tenue geworden.

Uittenue/ reserveshirt
Indien er een noodzaak is voor een afwijkend tenue, dan zal er in de bestuurskamer voor zowel de senioren als de jeugd een uittenue aanwezig zijn. Gekozen is voor een wit shirt. Dit kan gebruikt worden in combinatie met de standaard broekjes en sokken.

Coachjassen:
Door de sponsorcommissie is ook een sponsorschap overeengekomen voor het uitreiken van in totaal 100 coachjassen voor onze vrijwilligers. Deze jassen zijn inmiddels in bestelling en zullen begin van het seizoen dan ook aan de leiders en trainers worden overhandigd.

Sponsoren:
B Slijterij en De Toekomst voor de senioren.
Kroeze Hoveniers voor de jeugd.

Overige kleding:
Voor het eerste elftal zijn namens sponsor De Jong Zuurmond trainingspakken en inloopshirts in bestelling en is de begeleiding aangekleed.

Bestellen van de clubcollectie:
De overige kleding uit de clubcollectie is vanaf heden te verkrijgen via De Jager Sport in Geldermalsen, waar ze de clubcollectie op voorraad hebben. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen (deze worden via De Jager bedrukt en uitgeleverd) via https://clubs.stanno.com/nl/brc

In deze webshop is de gehele collectie beschikbaar en kan er een keuze worden gemaakt wat betreft het bedrukken van de kleding. Ook specifieke onderkleding is verkrijgbaar via de site.

Sponsormogelijkheden trainingspakken, tassen en overige kleding:
De materialen- en sponsorcommissie heeft al enkele aanvragen gehad met betrekking tot trainingspakken en tassen. Op dit moment is de sponsorcommissie nog aan het bepalen hoe dit in te zetten. Indien duidelijk is welke keuze gemaakt is zal dit gecommuniceerd worden en de mogelijkheden hiervan kenbaar gemaakt worden.

Materialenhok:
Ook hebben we het materialenhok onder handen genomen en aangepast. Door uitbreiding van het aantal teams was het noodzakelijk om een herverdeling te maken. Uitreiking van ballen en hesjes zal begin seizoen gebeuren aan trainers en leiders. Hierover gaan we nog communiceren met ze.

Tot slot:
Zoals hierboven te lezen zijn er grote stappen gemaakt om het seizoen goed te beginnen. Uiteraard zullen er nog vragen zijn. Daarnaast zal het ook nog een uitdaging te zijn om de juiste kleding bij de juiste personen (450 tenues en minimaal 100 vrijwilligers) te krijgen. We zullen starten met de teams die in de competitie uit moeten komen, daarna zullen we de recreatieve teams voorzien van de tenues.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat uiteraard graag.

Namens de materialencommissie BRC
Contact materialencommissie:   Mark Kroeze      (materialen@vvbrc.nl)
Contact sponsorcommissie:        Erick Magis         (sponsoring@vvbrc.nl)

Beste Ouders /Verzorgers,

Na een volledig eerste seizoen onder de naam SJO Lingejeugd staan we binnenkort aan de “aftrap” van een nieuw seizoen met als naam SSA/SJO BRC ’24. Tot de juridische fusie een feit is zullen we onder deze naam in de app van Voetbal.nl te vinden zijn.

De BRC jeugdcommissie is na de eerder gedeelde conceptindeling tot de volgende teamindelingen gekomen. In deze link kan iedereen de team indeling voor volgend seizoen vinden. Wij hebben de indeling gemaakt en als commissie unaniem goedgekeurd.

Helaas zijn er voor komend seizoen nog wat onzekerheden rondom de trainers/coaches van enkele teams. Via deze weg willen wij dan ook een dringende oproep doen aan leden, niet-leden, ouders, verzorgers etc. mee te helpen om de BRC jeugd onbezorgd te laten trainen en wedstrijden te laten spelen. Het kost je een paar uurtjes per week maar je maakt er een groep kinderen erg gelukkig mee. Ook scholieren/ studenten die een stage moeten invullen zijn van harte welkom bij BRC. Kun je iets betekenen, meld je dan aan via jeugd@vvbrc.nl

Op zaterdag 26 augustus is er voor het overgrote deel van de jeugdteams al een oefenwedstrijd gepland. Kijk hiervoor in de Voetbal.nl app

Traditioneel starten de jeugdtrainingen in de week na de spelweek en voor dit jaar is dit week 33. Op dinsdag 15 augustus is er een informatie avond voor leiders/trainers en op woensdag 16 augustus starten de eerste trainingen.

Tot slot, een fijne vakantie en we hopen jullie allemaal weer te zien bij de start van het nieuwe voetbalseizoen.

Met sportieve groet,

BRC jeugdcommissie

Andere berichten