BRC 4’s Zomerse Show: 3-0 zege tegen Leerdam Sport 2

Op een snikhete dag waar de thermometer genadeloos de 30 graden aantikte, stond BRC 4klaar om het op te nemen tegen Leerdam Sport 2. De staf had drie dagen lang gewerkt aaneen nieuwe opstelling en vol vertrouwen betraden de spelers het veld.

Helaas moesten ze het deze keer stellen zonder Romek, die op het laatste moment afwezig was, maar al snel bleek dat de ploeg klaar was om zijn afwezigheid op te vangen. Voor het eerst nam Olivier de rol van aanvoerder op zich, en hij zette zich direct in voor zijn medespelers.

Olivier werd echter al na 25 minuten getroffen door ziekte, maar met een korte pauze en een Snicker in de hand herstelde hij zich snel. De vastberadenheid was voelbaar op het veld, het duurde niet lang voordat de 1-0 viel na ijverig werk van Rick Snip. Na de voorzet op Kenny viel de bal in de scrimmage voor de voeten van Mark die de bal koelbloedig inschoot. Na een welverdiende rustpauze, waarin de spelers genoten van een glaasje limonade en een banaan om hun energie aan te vullen, betraden ze opnieuw het veld. Hun koppies stonden dezelfde kant op, klaar voor de tweede helft.

Het hoogtepunt van de wedstrijd volgde al snel. Mark lanceerde een perfecte diepe bal langs de zijlijn naar Nathan, de sprinter van het team. Nathan trok de bal strak voor, precies zoals Arne Slot het graag ziet. Nigel, die zich op het juiste moment op de juiste plaats bevond,nam de bal aan op zijn linkerbeen en aarzelde geen moment. Met een precieze schuiver inde linker onderhoek van het doel, liet hij de kansloze keeper van Leerdam Sport achter zich. BRC 4 leidde nu met 2-0.

Het was echter nog niet voorbij voor de mannen van BRC 4. Kenny, met een beweging waar zelfs een Boeing jaloers op zou zijn, draaide elegant weg van zijn verdediger en schoot de bal met de buitenkant van zijn rechtervoet in het doel, 3-0 voor BRC 4.De wedstrijd verliep vlekkeloos, en dat was mede te danken aan Glenn, die de vlag hanteerde als grensrechter. Volgende week zou hij weer paraat staan. Na de wedstrijd besloot Luuk om zichzelf te trakteren en ging hij lekker naar McDonald’s om de overwinning te vieren.

BRC 4 leverde een indrukwekkende prestatie op deze hete dag en ging met een welverdiende 3-0 overwinning naar huis. De staf kon trots zijn op hun harde werk en de spelers op hun onverzettelijke inzet op het veld. Onze oprechte dank gaat uit naar Jerry, onze scheidsrechter, voor zijn uitmuntende leiding tijdens de wedstrijd. Zijn professionele aanpak en beheersing van de wedstrijd hebben gezorgd voor een leuke, sportieve pot.

Andere berichten