BRC 2 verzuipt in doelpuntenregen tegen HSSC’61 2

Een ware off day kan je het wel noemen. Op een regenachtig Sportpark Molenzicht was de taak voor BRC 2 om te winnen om de aansluiting te blijven houden met de top 6.

In de eerste helft keek BRC al snel aan tegen een achterstand. Nadat uitgerekend de langste man van het veld vrij kon koppen uit een corner stond al in de 6e minuut de 0-1 op het scorebord. Echt een tegen antwoord had BRC niet. In de 22e minuut stond de ploeg van Carl Kroeze via een knappe kopbal met 0-2 achter. Mede dankzij een aantal goede reddingen van Jelle wist HSSC’61 de stand niet te vergroten en kon de warme thee opgezocht gaan worden.

In de tweede helft was het spelbeeld mede door een aantal positionele wijzigingen anders. Zo had BRC in de eerste 5 minuten wat kansen op de aansluiting. Helaas kreeg BRC de deksel in de 51e minuut op de neus doordat HSSC’61 snel was in de omschakeling en hierdoor uit een overtal situatie wist te scoren. Echter bleef het helaas niet bij 0-3 en wist HSSC’61 door twee verdedigende fouten de score uit te breiden tot 0-5. Laten we zeggen dat de goedheiligman vroeg was in Beesd.

Ook deze week weer een kijk van een speler binnen de lijnen: De eerste helft was gewoon vreselijk dus laten we daar maar geen woorden aan vuil maken. Net als vorige week hoopte we terug te komen in de wedstrijd maar helaas was dat deze zaterdag niet het geval. Laten we dit maar vergeten op door gaan naar de volgende pot.
Aldus, Mels van den Broek.

Man of the match: ondanks dat deze wedstrijd geen man of the match verdiende. Verdiend onze vaste vlagger Xem wel een ode, Xem bedankt!

Aanstaande zaterdag zal een gehavend BRC 2 mede door wat blessures en 11/11 het om 15:30 opnemen tegen RKTVC 2.

Andere berichten