BRC 2 recht de rug in tweede helft in zanderig Brakel

Het was een wisselde middag op het ‘Sportpark Brakel’ in Brakel. Tussen de polder ging BRC 2 op zoek naar de drie punten.

In de eerste helft heeft BRC 2 hier weinig aanspraak op. BZC klopte een aantal keer hard op de deur, maar kon hem niet open doen. Uiteindelijk deden de Brakelezen dit toch, tien minuten voor tijd werd viel de 1-0. Na een verwarrend fluitsignaal van de scheidsrechter was het tijd om de kleedkamers op te zoeken.

Een evaluatie in de rust was niet nodig. Bar en bar slecht… De tweede helft kon sowieso niet slechter dus met frisse moed begon het elftal van de Kroeze, van den Bosch en de Groot combinatie aan het tweede deel.

Een heel ander BRC 2 in de tweede helft, goed voetbal werd gecombineerd met gezonde strijdlust. Na enige tijd kon Guus na een goede bal van Jesse de aansluitingstreffer binnen schuiven. Een kwartier voor tijd komt BRC zelfs op voorsprong. Na een goede lage voorzet van Sven “El Torro” de Goei schoot Sander “Chicco” Noom BRC op voorsprong. Helaas schoot BZC in de laatste minuut de bal aardig in de kruising, waardoor we akkoord moesten gaan met een bevochten puntje.

Zeker niet ontevreden, jammer dat we elke keer blijven steken op een gelijkspel. Het schijnt dat Bart van Lith in de tweede helft ook nog heeft meegedaan, we zoeken nog bronnen die dit kunnen bevestigen. Een avondje Rotterdam zorgde ervoor dat hij ruim 1,5 uur te laat was.

Ook deze week weer een kijk van een speler binnen de lijnen: “De pot begon erg lastig. Veel balverlies en de omschakeling was op veel momenten totaal niet aanwezig. Maar in de 2de helft lieten we zien dat wij voetballend toch beter waren dan de tegenstander.

Helaas schieten de mannen uit Brakel toch de gelijkmaker erin.

1 competitiepunt en 1 verbeterpunt mee naar huis: De eerste helft moet volgende keer beter”. Aldus basisklant vandaag, Mels van den Broek.

Man of the match: Sven “El Torro” de Goei, met een belangrijke assist + dat hij hij verdedigend ook zijn mannetje stond, is Sven de verdiende motm!

Aanstaande zaterdag speelt BRC 2 thuis tegen HSSC’61 2. Er wordt om 13.30 afgetrapt.

Andere berichten