BRC 2 niet verder dan brilstand tegen Everstein

Na de 2-0 overwinning in de eerste competitiewedstrijd tegen Heukelum 2 stond zaterdag 30 september de eerste uitwedstrijd van de competitie tegen Everstein 2 op de planning.

Afgelopen jaar hebben vele van het huidige BRC 2 al meerdere keren tegen Everstein 2 gespeeld. Echter werd er ondanks goed spel hier niet vaak resultaat gehaald. Mede hierdoor waren de meeste extra getergd om resultaat mee te nemen in de vorm van 3 punten. Kijkend naar het wedstrijdbeeld leek dit ook te gaan gebeuren. De mannen van BRC kwamen goed van start en zo kreeg Guus een aantal kansen waarbij helaas rust miste in de afronding. Ook stond BRC verdedigend als een huis waardoor het naar de thee kon met een 0-0 tussenstand. In de tweede helft was het weer BRC die het betere van de partij had zo kreeg Jens een aantal kansen die de keeper helaas goed pareerde. Eventjes leek het te zijn dat Mels zich na zijn invalbeurt onsterfelijk kon maken maar helaas miste hij een aantal centimeters om de lage voorzet van Lucas in te schuiven en bleef het helaas tot het fluitsignaal 0-0.

Ook deze week weer een kijk van een speler binnen de lijnen: Zoals Carl in de kleedkamer zei, tegen Everstein hadden we nog wat goed te zetten. Vorige keer onterecht punten laten liggen. Helaas is het deze keer weer raak. We waren zeker beter dan de mannen uit Everdingen maar we kregen de bal maar niet tegen de touwen. Volgende week gaan we weer voor 0 tegengoals maar hopelijk kunnen we er zelf wel 1 of 2 prikken. Aldus, Mels van den Broek.

Man of the match: Bart van Lith, ondanks dat Mels zich in de dying seconds onsterfelijk had kunnen maken, maar hij helaas een aantal centimeter tekort kwam, was Bart de onbetwiste man of the match. Mede door zijn goede spel wist BRC weer de nul te houden.

Aanstaande zaterdag staat een gezellige staat een gezellige dag op sportpark Molenzicht gepland. BRC 1, 2, 5 O23 en dames 1 spelen thuis. Om 13:30 zullen de mannen van BRC 2 aftrappen tegen LRC 3.

Andere berichten