BRC 2 houdt op verhitte avond de goals synchroon met GJS

Na de 3-1 nederlaag tegen Everstein stond dinsdag 12 september de eerste thuiswedstrijd tegen GJS voor BRC 2 op de planning.

Voor de mannen van BRC was het in de begin fase zeker wennen. Een nieuw elftal met weer nieuwe invullingen op verschillende posities. Zo stond het verdedigend niet helemaal goed en wist GJS binnen twee minuten al op een 0-1 voorsprong te komen. In de eerste 20 minuten wist GJS het goede spel niet verder te belonen met een tweede doelpunt. Mede dankzij keeper Damien Donker die BRC een aantal keer op de been hield, wist BRC zelf ook steeds beter in de wedstrijd te komen. Zo had BRC met goed combinatiespel een grote kans maar wist Jens deze mooie aanval helaas niet te benutten. Echter wist in de 42e minuut BRC door middel van een indraaiende corner van Dyon van Bremen het harde werk te belonen met de 1-1. Waar het er aan het einde nog fel aan toe ging en Jens met een gele kaart op de bon ging konden de mannen met een tevreden gevoel de thee opzoeken.

In de tweede helft kwam BRC goed uit de startblokken. Zo starten Jesse wie overigens goed inviel de denkbeeldige brommer een aantal keer en werd BRC daardoor gevaarlijk. Zo ook in de 52e minuut waar Jesse na goed druk zetten de bal prachtig in de winkelhaak wist te plaatsen en hierdoor de 2-1 op het scorebord zetten. Verder ging het spel in de tweede helft op en neer en waren er aan beide kanten stevige overtredingen. Zo kwam Koen goed weg en werd een overtreding enkel met geel bestraft. In het laatste kwartier was het af en toe flink tegenhouden. Zo konden de mannen uit Gorinchem in de 77e minuut de 2-2 van dichtbij in tikken wat echter de eindstand was.

Ook dit jaar weer een kijk van een speler binnen de lijnen: Het was een pot met een pikante smaak. De spanning zat bij iedereen hoog, mede door een scheidsrechter die uit was op sensatie en zijn fluit toch echt na discussie met zijn vrouw had thuisgelaten. Verder was het lekker hakken, beuken en sleuren (ben daar niet vies van). Terechte uitslag, bijna weekend! Aldus, Guus van der Leije.

Man of the match: Damien Donker!
Met een aantal goede reddingen wist Damien in de eerste helft er voor te zorgen dat BRC met een 1-1 tussenstand de rust in ging.

Aanstaande zaterdag staat dan weer de laatste bekerwedstrijd op de planning. Om 12:45 zullen de mannen van BRC 2 in Gorinchem de laatste bekerwedstrijd tegen Unitas spelen.

Andere berichten