BRC 2 en LRC 3 delen de punten

Na de 0-0 tegen Everstein 2, stond op zaterdag 7 oktober de wedstrijd tegen LRC 3 op de planning.

De mannen van BRC 2 begonnen fel aan de wedstrijd. Zo kwamen er een aantal kansen via de zijkant en wist Jelle door voetballend goed mee te doen doel pogingen te verkomen. Het goede voetbal wist BRC 2 dan ook in de 22e minuut te belonen met een fraai doelpunt van Sander Noom. Nadat Jelle vlak voor rust nog een knappe redding verrichtte kon er met een 1-0 voorsprong de thee opgezocht worden.

In de tweede helft begon LRC goed aan de wedstrijd. Zo wist LRC al snel op een gelijkspel te komen omdat de vele positioneel wisselingen nog even wennen was voor de mannen van BRC. Zo kwam er dan ook een einde aan 240 minuten lang de nul houden. Er waren nog wel een aantal kansen, maar hier uit wist BRC niet uit te scoren waardoor het tot de laatste minuut spannend bleef. In de laatste minuten dacht BRC via Mels nog een penalty te krijgen, maar de scheids vond het tot verbazing geen penalty waardoor er werd afgefloten met een 1-1 uitslag.

Ook deze week weer een kijk van een speler binnen de lijnen: Ook deze week kwamen we voetballend prima uit de voeten, maar helaas net als vorige week lukte het ons niet om te 3 punten te pakken.

De mannen uit leerdam hadden het vaak moeilijk maar hadden toch na rust de overhand waardoor zij ook de gelijkmaker scoorde. Verder was het een prima pot waar we veel van kunnen leren. Aldus, Mels van den Broek.

Man of the match: Rick Verwolf, al weken lang een enorme inzet binnen de lijnen en vandaag wist Rick ook een hele goede wedstrijd weten te spelen.

Andere berichten