BRC 1 geeft het in het laatste kwartier helemaal weg

Na het teleurstellende gelijkspel tegen GVV een week eerder hoopte BRC op een beter resultaat in de uitwedstrijd tegen BZC. Lange tijd leek het daar ook op uit te lopen, maar uiteindelijk stond het elftal met lege handen.

Op een winderige zaterdagmiddag, 14 oktober vond de spannende ontmoeting plaats tussen BZC’14 en BRC. Het beloofde een boeiende wedstrijd te worden en dat werd het zeker.

BRC startte de wedstrijd sterk en kwam al snel op voorsprong dankzij een fraai doelpunt van Nick van der Burg na balverlies van de gastheren in de opbouw. BZC’14 sloeg snel terug met een scherp afstandsschot, waardoor de stand gelijkgetrokken werd. BRC liet zich echter niet uit het veld slaan en nam opnieuw de leiding, ditmaal dankzij een goal van Jarno van de Water. De ploeg kreeg kansen om de voorsprong verder uit te bouwen. Helaas slaagde BRC er niet in om in de eerste helft nogmaals te scoren en zo stond het 1-2 bij rust.

De tweede helft bracht een gelijkopgaande strijd tussen beide teams. Lars van den Broek wist het net te vinden en bracht daarmee BRC op een 1-3 voorsprong. Het leek erop dat BRC de wedstrijd onder controle had, maar in de slotfase ging het volledig mis voor de bezoekers. In het laatste kwartier van de wedstrijd wist BZC’14 maar liefst drie keer te scoren. De thuisploeg pakte de volle drie punten en BRC keerde met lege handen huiswaarts. Een wedstrijd die alle kanten opging, maar uiteindelijk eindigde in een verrassende overwinning voor BZC’14, met een eindstand van 4-3.

Andere berichten