Anouk van Eggelen kroont zich tot topscorer BRC 24/25

Na een spannend seizoen mag uiteindelijk maar een iemand zich topscorer van BRC 2024/2025 noemen. Uiteindelijk kroonde Anouk van Eggelen zich tot topschutter met 26 doelpunten!

Het hele seizoen is voor alle seniorenteams bijgehouden wie de doelpuntenmakers waren in de competitie. Meerdere favorieten dienden zich al vroeg in het seizoen aan. De eerste weken leek de topscorer uit BRC 5 te komen waar Nick van Gameren en Kevin Kruissen op schot waren, maar na een sterke opening zakten ze weg in het klassement. Al werkten de competitiegenoten ook niet erg mee dit seizoen voor het 5e (die wel knap kampioen werden).

Na de winterstop ontspon zich een spannende driestrijd. Voor BRC VR1 was Anouk van Eggelen op schot met de ene na de andere treffer. Bij BRC O23 ontpopte Sem Dijkhuizen zich tot topschutter en bij BRC G1 was deze eer wel toevertrouwd aan Luuc van Oostrom. De spanning wie topscorer zou worden, bleef tot de laatste speeldag toen BRC O23 nog een laatste inhaalwedstrijd had. Sem Dijkhuizen stelde alles in het werk om topscorer te worden en trof 4 keer doel. Daarmee kwam hij wel 2 treffers tekort voor de algehele topscorerstitel van BRC 2024/2025.

Deze ging naar de topscorer van BRC VR1, Anouk van Eggelen. Met 26 doelpunten een dik verdiende winnaar. Sem Dijkhuizen werd hier kort achter 2e met 24 doelpunten en Luuc van Oostrom maakt het podium compleet met 22 doelpunten.

Andere berichten