Afscheid van Carl Kroeze trainer BRC 2

Zaterdag 11 mei was de laatste wedstrijd van Carl Kroeze als trainer van BRC 2. Het bestuur heeft voorafgaand aan deze wedstrijd afscheid genomen van Carl. Helaas konden de spelers deze laatste pot niet over de streep trekken voor hem.

Carl heeft 5 seizoenen het tweede team getraind en gecoacht. Eerst 4 seizoenen VVBeesd 2 en daarna BRC 2.
Dit was zijn tweede periode bij de club als trainer van het tweede elftal. In de tussenliggende periode was hij trainer van Asperen 2.

Carl is een jongen van de club en heeft heel zijn leven gespeeld bij onze vereniging, daarbij langdurig in het eerste elftal.
Hij woont in Asperen maar is in het weekend altijd te vinden op de sportvelden van Molenzicht in Beesd.
Omdat Carl graag een biertje drink hebben we er ook voor gezorgd dat hij een elektrische fiets had om naar Beesd te komen en de auto te laten staan.
Inmiddels rijd hij met zijn dochter mee die bij de dames is komen voetballen.

Het bestuur is hem dankbaar voor zijn inzet en passie waarmee hij het elftal begeleiden. Daarnaast had hij goed oog voor zijn plek en het team binnen de vereniging en daarmee dat het eerste elftal altijd het doel was om spelers naar toe te ontwikkelen maar ook op te vangen als ze terug kwamen. De laatste periode was lastige gezien de gezondheidsproblemen die Carl had.

We hopen Carl in goede gezondheid nog veel tegen te komen bij de club,

Bedankt,
Namens Bestuur BRC

Andere berichten