Voorlopige indeling jeugd BRC 2024/2025

In de zomer van 2024 zijn alle teams van VV Beesd en Rhelico samen gegaan als BRC. Na de succesvolle start met de Lingejeugd zijn alle teams, gezamenlijk met de senioren, samengegaan tot onze nieuwe club BRC!

We hebben met elkaar genoten van alle ontwikkelingen binnen onze nieuwe club. Onze 19 (!) jeugdteams zijn door de vele sponsoren voorzien van nieuwe tenues, trainingspakken, bidons en tassen. Naast de nieuwe uitstraling zijn er ook op andere vlakken stappen gezet binnen de jeugd:

  • Aanstelling van 2 jeugdco√∂rdinatoren
  • Uitrol van de VTON trainingsapp
  • Geslaagde KNVB scheidsrechter cursus
  • En als klap op de vuurpijl diverse kampioenschappen!

Waar velen van ons al met hun gedachten bij de aankomende zomervakantie zijn, is de jeugdcommissie nog druk met de voorbereiding van het komende seizoen. Na overleg met leiders, trainers en jeugdcoördinatoren is de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2024/2025 tot stand gekomen.

Om ook komend seizoen de jeugd te ondersteunen is de jeugdcommissie op zoek naar versterking. Met name vanuit de lagere jeugdteams zijn we op zoek naar versterking van ons team om zo ook de aansluiting met de leden en ouders te behouden in deze leeftijdscategorie.

Benieuwd naar de voorlopige indeling? Zie de de voorlopige indeling onderaan de pagina of klik op deze link.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en kijken uit naar volgend seizoen!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie BRC

Andere berichten