Project Team Trainingspak

Vanuit de vereniging en potentiële sponsoren hebben we diverse vragen ontvangen over het voorzien of aanschaf van trainingspakken. Na de tenues, coachjassen en tassen voor de vereniging zal ook dit project worden opgepakt.

Om het overzicht te behouden, een snelle afhandeling en goede communicatie naar sponsoren en teams te waarborgen is er besloten om een tijdelijke projectgroep Team Trainingspak samen te stellen.

Dit team gaat de komende weken proberen om elk team dat uitkomt in een competitie te voorzien van een gesponsord trainingspak. Het team zal het totale project begeleiden, van het contact leggen met de sponsor tot aan het overhandigen van de kleding aan het team.

Uiteraard hebben ze hiervoor wel de hulp nodig van sponsoren die de club een warm hart toedragen.

Namens de sponsorcommissie zijn Rogier Tuithof en Rik Spronk bereid gevonden dit project samen met Mark Kroeze (vanuit de materialencommissie) te gaan leiden.

Voor een aantal teams lopen er al contacten, echter zou het mooi zijn als we op korte termijn alle teams kunnen voorzien.

Het vriendelijk verzoek is om jezelf kenbaar te maken mocht je interesse hebben in sponsoring van trainingspakken voor een bepaald team. Dan zal één van ondergenoemde contact opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Alvast bedankt voor jullie reacties!
materialen@vvbrc.nl

Rik Spronk         06-12936737
Rogier Tuithof   06-20002276
Mark Kroeze      06-51954498

Andere berichten