Korting op jouw tankbeurt en BRC sponsoren

In Beesd is het al een tijdje bekend, Tamoil Clubsparen. Toch brengen we dit iniatief graag nog een keer onder de aandacht. Initiatiefnemer van Clubsparen voor v.v. BRC is natuurlijk Dick Dokman van Autobedrijf Dokman waar een Tamoil tankstation gevestigd is.

Hoe werkt Clubsparen?

Club sparen is een fantastische kans voor leden en medewerkers om – naast het extra tankvoordeel dat zij als ‘clubleden’ zelf ontvangen – tegelijkertijd sparen voor hun ‘club’ bij gebruik van de gratis Tamoil app.

De Tamoil app is speciaal ontwikkeld om particuliere klanten bij Tamoil stations extra voordeel te bieden. Geen spaarkaart of ander ingewikkeld systeem. Direct extra korting aan de pomp. Heb je een uitnodiging van je club ontvangen om mee te doen? Spaar nu dan ook voor onze club.

Welk voordeel heb je als clublid en welk voordeel heeft onze club?

Je pakt direct extra tankvoordeel aan de pomp. Dit voordeel bestaat uit:

  • Welkomstkorting van 5 cent extra korting per liter, de eerste 2 transacties.
  • Daarna 1 cent extra korting per liter, elke tankbeurt.
  • Na elke 350 liter weer 5 cent extra korting per liter (op de volgende tankbeurt).

Voor iedere liter die getankt wordt ontvangt onze club een vergoeding. Via de Tamoil app zie je als lid precies hoeveel liter je getankt hebt voor de club.

Hoe doe ik mee aan Clubsparen? Ook Clubsparen? Stuur een e-mail naar communicatie@vvbrc.nl en ontvang een persoonlijke code. Na het ontvangen van de code download je de gratis Tamoil app, vul deze unieke code in onder “Club sparen” in het hoofdmenu van de app en tanken maar!

Andere berichten