Herovina te sterk voor BRC

In een wedstrijd die al bij rust beslist was, moest BRC een zware nederlaag incasseren tegen Herovina (3-6). Remon Steenbruggen, Coen de Ridder, Tim van der Vliet en Jesse van Vliet wistenhet net wisten te vinden namens Herovina . Aan de kant van BRC waren Matthijs Frehe en Sander Noom

BRC-Trainer Ben Frehe was na afloop duidelijk over de prestatie van zijn team. “We hebben een lesje seniorenvoetbal gehad. De mannen hebben de jongens verslagen. In het eerste kwartier hadden we eigenlijk met 2-0 voor moeten staan. Maar zij gingen veel efficiënter om met hun kansen.”

BRC kreeg inderdaad in het begin grote kansen, met name via Jarno van de Water en Matthijs Frehe, maar beiden slaagden er niet in om te scoren. In de 17e minuut kwam Herovina op voorsprong door een prachtig doelpunt van Remon Steenbruggen, die vanaf 20 meter de bal in de kruising schoot.

Het tweede doelpunt voor Herovina was minstens zo fraai. Na een mooie combinatie tussen Jesse van Vliet en Kevin Steenbruggen belandde de bal voor de voeten van centrale verdediger Coen de Ridder, die de bal feilloos in het doel schoot.

Ook de derde treffer van Herovina was om van te smullen. Een voorzet van Van Vliet werd na een overstap van spits Steenbruggen door Tim van der Vliet in het doel geplaatst. Vlak voor rust zorgde Van Vliet zelf voor de 0-4 na een snelle doorbraak. Wederom een kunststukje in de tweede helft herhaalde Van Vliet zijn kunststukje door met een subtiel lobje over de keeper te scoren.

Met nog een kwartier te spelen, kwam BRC eindelijk op het scorebord. Jarno van de Water werd binnen het 16-metergebied gevloerd en Matthijs Frehe benutte de strafschop. Vijf minuten later scoorde Van der Vliet zijn tweede van de dag uit de rebound van een vrije trap van De Ridder, waarmee de stand op 6-1 kwam.

Invaller Sander Noom deed nog iets terug voor BRC met twee doelpunten, maar het was niet genoeg om de wedstrijd nog te kantelen.

Bron: regio-voetbal.nl

Foto’s: Nico van Ganzewinkel

Andere berichten