Business club BRC bezoekt automuseum Visscher Classique in Buren

Zo’n 70 leden van de business club vernamen op 25 april uit eigen mond van een gepassioneerde Henk Visscher hoe zijn “bekroonde” automuseum tot stand is gekomen.

Nadat Henk Visscher zijn activiteiten als eigenaar en algemeen directeur van zijn dealerbedrijf had beëindigd, wilde hij niet op zijn lauweren gaan rusten. Hij besloot zijn al jarenlang bestaande passie voor old- en youngtimers tot uiting te laten komen in een heus automuseum. Vooral de belangstelling voor Franse automerken was sterk aanwezig, omdat hij daarmee van jongs af aan in aanraking is geweest. Zijn vader, al vanaf 1951 eigenaar van een automobielbedrijf, startte in 1961 als dealer van het toen populaire merk Simca.

Na de voordracht van Henk was er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje alle auto’s uitgebreid te bekijken en er zelfs achter het stuur te mogen zitten. Bij menige aanwezige maakte het bezoek aan het museum de nodige herinneringen los. Exemplaren waarmee ze destijds (met de familie) op vakantie zijn geweest.

De Business club BRC kijkt dan ook terug op een geslaagde en gezellige bijeenkomst.

Andere berichten