BRC Jeugd – indeling 2023-2024

Beste Ouders /Verzorgers, Na een volledig eerste seizoen onder de naam SJO Lingejeugd staan we binnenkort aan de “aftrap” van een nieuw seizoen met als naam SSA/SJO BRC ’24. Tot de juridische fusie een feit is zullen we onder deze naam in de app van Voetbal.nl te vinden zijn.

De BRC jeugdcommissie is na de eerder gedeelde conceptindeling tot de volgende teamindelingen gekomen. In deze link kan iedereen de team indeling voor volgend seizoen vinden. Wij hebben de indeling gemaakt en als commissie unaniem goedgekeurd.

Helaas zijn er voor komend seizoen nog wat onzekerheden rondom de trainers/coaches van enkele teams. Via deze weg willen wij dan ook een dringende oproep doen aan leden, niet-leden, ouders, verzorgers etc. mee te helpen om de BRC jeugd onbezorgd te laten trainen en wedstrijden te laten spelen. Het kost je een paar uurtjes per week maar je maakt er een groep kinderen erg gelukkig mee. Ook scholieren/ studenten die een stage moeten invullen zijn van harte welkom bij BRC. Kun je iets betekenen, meld je dan aan via jeugd@vvbrc.nl

Op zaterdag 26 augustus is er voor het overgrote deel van de jeugdteams al een oefenwedstrijd gepland. Kijk hiervoor in de Voetbal.nl app

Traditioneel starten de jeugdtrainingen in de week na de spelweek en voor dit jaar is dit week 33. Op dinsdag 15 augustus is er een informatie avond voor leiders/trainers en op woensdag 16 augustus starten de eerste trainingen.

Tot slot, een fijne vakantie en we hopen jullie allemaal weer te zien bij de start van het nieuwe voetbalseizoen.

Met sportieve groet,

BRC jeugdcommissie

Andere berichten