Bijzondere bijeenkomst businessclub BRC

Afgelopen zomer was het een feit, twee regionale voetbalverenigingen sloegen de handen ineen, vv Beesd en vv Rhelico werden samen: vv BRC (voetbalvereniging Beesd Rhelico Combinatie).

Donderdag 26 oktober vond een bijzondere bijeenkomst plaats van de businessclub van de kersverse combinatie.

De twee verenigingen gaan sinds afgelopen zomer gezamenlijk verder onder hun nieuwe naam. De reden van de samenwerking is de toekomst visie, grotere clubs en samenwerkingsverbanden zijn meer toekomstbestendig. De samenvoeging betekende ook dat van de beide clubs de businessclubs en sponsoren bij de nieuwe combinatie hoorden.

Om iedereen kennis te laten maken met elkaar en te netwerken had vv BRC  speciaal daarvoor een bijzondere avond georganiseerd. Alle sponsoren van beide voormalige clubs, alle leden van de businessclub van vv Beesd én alle vrienden van vv Rhelico waren uitgenodigd voor een bijeenkomst onder het genot van een hapje en drankje in restaurant de Stapelbakker op landgoed Marienwaerdt, zelf één van de leden van de businessclub.

De opkomst was groot er waren ruim 110 aanwezigen. De avond begon met een korte introductie van de nieuwe opzet van vv BRC waarbij ook tijd was ingeruimd voor een uitgebreid dankwoord aan alle sponsoren.

Speciaal voor deze avond was als gastspreker Gertjan Verbeek uitgenodigd, voormalig voetballer en trainer, voetbalanalist voor Veronica inside en ESPN. Gerjan Verbeek nam de aanwezigen aan de hand van foto’s en filmpjes mee in zijn vaak roerige leven en even roerige voetbalcarrière. Hij was onder andere trainer van AZ, van Duitse en Australische clubs, en ooit hoofdtrainer van Feijenoord.

De businessclub van vv BRC komt enkele malen per jaar bij elkaar. De ontmoetingen staan niet alleen in het teken van voetbal, er worden ook bedrijfsbezoeken afgelegd bij de leden. Van tijd tot tijd wordt een bekende Nederlander als gastspreker uitgenodigd.

Andere berichten